activiteiten den helder in de spotlight!

Avondarrangementen Den Helder

VR DINING MOORDSPEL AAN TAFEL!

(0)

VR GAME LA CASA DE DINERO!

(0)

categorieën uitjes den helder!

Sportieve activiteiten Den Helder

(0)

Workshops Den Helder

(0)

Rondleidingen Den Helder

(0)

Spelprogramma's Den Helder

(0)

Vrijgezellenuitjes Den Helder

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Den Helder

(0)

Teambuilding Den Helder

(0)

Vaaruitjes Den Helder

(0)

Kerst- & Winteruitjes Den Helder

(0)

Workshops Den Helder!

Unieke workshops Den Helder beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Den Helder voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Wij bieden een scala aan mogelijkheden van originele uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen in en om het centrum van Den Helder. Den Helder is gelegen in de uiterste top van de kop van Noord-Holland, en telt een kleine 60.000 inwoners. De stad staat bekend als Marinestad wat zij te danken heeft aan de grootste Marinebasis van Nederland die hier gelegen is. Leuke bezienswaardigheden als het Marine museum, Fort Kijkduin en het Nationaal Reddingsmuseum zijn hier te bewonderen. Maar naast deze ‘attracties’ biedt Den Helder ook een uitgestrekte kustlijn met mooie stranden en gaat hier vanuit tevens de veerboot naar Texel. Maar pak vooral niet te snel de boot want het centrum van Den Helder is zeker een bezoek waard! Gezellige terrassen, restaurants en cafés zorgen ervoor dat u zich in deze prachtige Marinestad snel thuis voelt!

Geniet van unieke workshops Den Helder met uw gezelschap!
Originele workshops Den Helder beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw uitje, bedrijfsuitje of gezellig dagje weg in Den Helder graag! Deze stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van workshops met de collega’s, familie of vrienden. Wij laten u daarom tijdens uw workshops Den Helder graag kennis maken met deze stad. Van een salsa workshop tot aan een workshop naakt schilderen. Samen maken we onze workshops Den Helder op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over alle mogelijke workshops Den Helder kijkt u op onze website of neemt u vrijblijvend contact met ons op!

unieke themafeesten medemblik!