activiteiten den helder in de spotlight!

DE FOUTE QUIZ DEN HELDER!

(0)
Avondarrangementen Den Helder

MOORDDINER MOORD BIJ DE MAFFIA!

(0)
Spelprogramma's Den Helder

DE SLEUTELS VAN… FORT KIJKDUIN!

(0)
Avondarrangementen Den Helder

ESCAPE GAME DINERSPEL DEN HELDER DEADLINE!

(0)

categorieën uitjes den helder!

Sportieve activiteiten Den Helder

(0)

Workshops Den Helder

(0)

Rondleidingen Den Helder

(0)

Spelprogramma's Den Helder

(0)

Vrijgezellenuitjes Den Helder

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Den Helder

(0)

Teambuilding Den Helder

(0)

Vaaruitjes Den Helder

(0)

Quizzen in Den Helder

(0)

Evenementen Den Helder!

Unieke evenementen Den Helder beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Den Helder voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Wij bieden een scala aan mogelijkheden van originele uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen in en om het centrum van Den Helder. Den Helder is gelegen in de uiterste top van de kop van Noord-Holland, en telt een kleine 60.000 inwoners. De stad staat bekend als Marinestad wat zij te danken heeft aan de grootste Marinebasis van Nederland die hier gelegen is. Leuke bezienswaardigheden als het Marine museum, Fort Kijkduin en het Nationaal Reddingsmuseum zijn hier te bewonderen. Maar naast deze ‘attracties’ biedt Den Helder ook een uitgestrekte kustlijn met mooie stranden en gaat hier vanuit tevens de veerboot naar Texel. Maar pak vooral niet te snel de boot want het centrum van Den Helder is zeker een bezoek waard! Gezellige terrassen, restaurants en cafés zorgen ervoor dat u zich in deze prachtige Marinestad snel thuis voelt!

Geniet van unieke evenementen Den Helder met uw gezelschap!
Originele evenementen Den Helder beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke evenementen, bedrijfsuitjes of afdelingsfeesten in Den Helder graag! Deze prachtige stad biedt vele mogelijkheden op het gebied van een evenement met collega’s, familie of vrienden. Wij laten u daarom tijdens uw evenementen Den Helder graag kennis maken met deze stad en haar inwoners. Van activiteiten door het centrum van Den Helder tot aan unieke dinerspellen en feestavonden bij een gezellige horecalocatie. Wij maken alle evenementen Den Helder op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over alle mogelijke (bedrijfs-) evenementen Den Helder kijkt u op onze website of neemt u vrijblijvend contact met ons op!

unieke themafeesten medemblik!

Themafeesten Den Helder

CARROUSEL VAN VERMAECK!

(0)
Themafeesten Den Helder

TRAVEL AROUND THE WORLD!

(0)
Themafeesten Den Helder

1001 NACHT THEMAFEEST!

(0)
Themafeesten Den Helder

BACK TO THE CARIBBEAN!

(0)